in Gazeta Sporturilor, Imprevizibil

Curaj, tricolori!

Puteţi învinge selecţionata Insulelor Feroe, chiar dacă e o forţă în fotbalul din Atlantic. Şi ei au tot două picioare. În plus, veştile care vin din tabăra lor sînt excelente. Portarului nu i s-a aprobat “medicalul”, iar fundaşul dreapta are o restanţă, deci probabil că nu vor fi unsprezece la fluierul de start. Rămîneţi totuşi vigilenţi: ar putea băga în echipă spectatori, ceea ce ne-ar cauza mari probleme, pentru că nea Piţi nu-i are în fişe. Grijă mare şi la golgeterul lor, poştaşul acela de 47 de ani care anul trecut a înscris un hat-trick în meciul cu selecţionata şcolii de balet din Toftir. După operaţia de înlocuire a şoldului stîng e mai lent, deci dacă veţi sta doi fundaşi pe el, sigur îl veţi anihila.

Cu Lituania am greşit doar pentru că ne-am descoperit. Cînd s-a mai pomenit ca România să joace cu mai puţin de 6 fundaşi în faţa unui adversar de un asemenea calibru? Cu Feroe trebuie să fie în teren nu 11 atacanţi, ci 11 apărători, care să degajeze puternic din orice poziţie, către ocean. Cînd vor rămîne fără mingi, ei, ca organizatori, vor pierde cu 3-0. Nici măcar nu va trebui să alergaţi, ca lituanienii.

Trebuie să avem în continuare toată încrederea în nea Piţi. Dacă sîmbătă a reuşit să ne deruteze pe toţi cu aşezarea în teren, înseamnă că-i poate zăpăci şi pe feroezi. Mă gîndesc la o variantă cu Radu Ştefan şi Lobonţ vîrfuri împinse, Dică pe ambele extreme şi nea Fane Iovan în poartă.

Sau, de ce nu?, să-i convoace pe Stelea, Petrescu, Prodan, Belodedici, Mihali, Munteanu, Lupescu, Popescu, Hagi, Dumitrescu şi Răducioiu. Or fi poate cam bătrîiori, dar ei n-ar fi pierdut, sîmbătă, cu Lituania, nici dacă jucau în picioarele goale.

Write a Comment

Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

480 Comments

  1. Hagi refuza selecţia pt că e certat cu Piţi. :D Şi nici prietenii lui nu veneau. Poate doar Pordan, Belodedici, Lupescu şi Prunea ar fi venit să ne salveze. :D

  2. aşa da. mai bine decât toate articolele tip catastrofa nucleara. a fost doar un meci pierdut, sa simta un pic de jenă – ajunge. altceva nu le putem face, ca nu putem juca cu hagi si belodedici (buna asta, buna :).

  3. Cred ca ieri am fost “cel mai norocos microbist roman in viata”! NU AM VAZUT MECIUL!!!! Dina motive obiective. Am reusit insa faptul de a prinde ultima “suta” sau pe ultima suta transmisia golului 3! Superba executia! Nu pot aprecia valoarea Baietilor, dar sunt convins ca un 0-0 putem scoate in Faroe! La cum i-am vazut eu ca stiu sa injure, sa dea cu pietre si sa declare, sunt sigur ca se pot concentra un pic si pot evita, desi nu cred ca ar fi chiar o rusine(nu-i asa Nea piti?) sa piarda cu 1-0

  4. Am întrebat printre colegii care ştiu sport, ce-i aia Auxere în campioantul Franţei, să mor io dacă nu mi-au zis toţi că e un fel de Gloria Bistriţa. Acolo e Daniel Niculaie un fel de rezervă, dar de-aia bună care când intră dă şi goluri. De-acolo a plecat şi Tamaş spre echipa Dinamo, cea care-i va face celebri de necunoscuţii ăştia de la NEC wtf olanda. Îl adăugăm pe transferul anului Marius Niculaie, pe celebrul jucător de fotbal cu piciorul care are mai puţine meciuri în cupe euroepene decât Galinquo şi Masserati (sau ce naiba a cumpărat Redinic în ultima vreme) – vorbesc de Cociş, pe Ştefan Radu, Marica şi Contra care împreună au atâtea meciuri în picioare anul ăsta cât are neica-driblig de Moreno (un fel de Moreno) de la Steaua şi iată că nu prea poţi să faci mişto de Insulele Feroe băi pletosule, care ai părul lung şi plete şi scri la ziar că nu ai tu o meserie.

    Pup you, love you AG.

  5. Mamaaaaa! Ce misto e pe TVR! Am ajuns inapoi in timp? A inviat Ceasca? Parca sunt acele meciuiri comentate de Cornel Pumnea prin anii 80 si pe care nu aveam voie sa le vedem in direct! =)) tare! Bravo, felicitari Felixe!

  6. Adrian, imi pare rau ca nu am vazut Franta in Austria, dar, dupa rezultatele de ieri, clasamentul final “logic” ar fi Lituania, Austria sau Serbia pe 2 (batalie pentru baraj arbitrata de Franta) Franta pe 4 Romania si Faroe!
    Crezi ca ar fi posibil?

  7. =)) Ce tare! Oricum, Sorin, da aerul de meci comentat la prima vedere! Si pe Eurosport cand comenteaza a 3-a reprogramare a unei emisii iti da senzatia ca atunci se intampla!

  8. La cum au jucat ai nostrii, ar trebui sa-i plateasca din buzunarul propriu si pe spectatori si pe telespectatorii care au rezistat pana la finalul meciului.
    Dar ce sa-i faci? Avem una din cele mai dificile grupe, ei daca jucam si noi cu San Marino, cu Vatican sau Andora, atunci poate aveam si noi o sansa, dar asa…
    Apropos, isi mai aduce aminte cineva cum toata lumea il blama pe Boloni cand am debutat cu 1-0 cu Lituania?

  9. Eu zic că dacă ne vom concentra numai pe defensivă şi nu vom avea nicio intenţie de atac cred că putem să scăpăm fără gol primit. În plus, putem lua cele 3 pct cu noroc, dacă un fundaş advers greşeşte o pasă la portar iar mingea intră în poartă, sau degajarea unuia dintre ai noştrii e pe spaţiul porţii, iar portarul celor din Feroe îşi leagă şireturile şi nu e atent în acel moment. :D

  10. AG
    citez din jim: ¨am jucat si noi bine, dar ei si-au dorim mai mult victoria. sau noi infringerea¨.
    trebuie sa recunosti ca atunci cind e treaza jim are niste analize pertinente. :)

  11. vorbe de duh a la Tamas:”noi am jucat mai spectaculos,dar ei au fost mai norocosi”,e anacronic precum Piturca,felicitari pt articol A.G.

  12. Vali D
    Mai zic o data bancul cu “vaticanezii”
    Intr-un ghetou din Varsovia, un polonez incearca sa sara gardul. Un soldat german il vede si urla: “Stai ca trag!”. Deodata, se aude o voce
    Vocea: Nu trage! Omul acela va fi papă.
    Soldatul: Si eu?
    Vocea: Si tu.

  13. Super tare articolul hahahaaaaaaa. Absolut corect. Stiti ce? E trist, dar barbatii din romania nu au coi. Femeile au, barbatii n-au. Numai uitati-va la olimpiade si o sa vedeti. Cine a luat aur? FEMEILE. Sunt ambitioase si isi permit sa nu aiba figuri in cap.

  14. Nu il stiam! Superbanc! Intre timp a intrat Bratu! Avem viteza in atac si sigur pana la sfarsit Romania va fi in stare sa intoarca rezultatul!

  15. Ştiţi de ce am pierdut. Pt că le-am permis Lituanienilor să şuteze de la trei goluri. :lol: Primele două goluri aşa au fost înscrise, iar ultimul a fost marcat pe un contraatac, care a pornit la un atac ratat de ai noştrii, deoarece s-au grăbit, întrucât, nu mai rămăseseră multe secunde dintre cele 24 de atac. :lol:

  16. Sincer eu mi-am dorit sa pierdem.
    Si sincer imi doresc sa pierdem si cu Feroe.
    E singura speranta sa scapam de Pitzi,
    acest orgolios incapabil sa isi dea demisia.
    Intrebarea e: Va aduce federatia un antrenor strain,
    liber de sforariile din fotbalul romanesc?

  17. si de unde ai tras tu concluzia ca eu am alta parere ???
    si mie mi s-a parut mai mult decit oK. doar ca jim dupa niste beri ( nu multe, daca e sa-ti spun parerea mea) a dat bir cu fugitii.

  18. Cu parere de rau, eu parasesc locatia! Abia astept sa revin mai pe noapte sa vad ce s-a mai intamplat! Intre timp, imi exprim speranta ca Romania sa intoarca rezultatul! Nu mai are cum e deja 2-0! Si am inteles de la cineva ca va fi 3-0 la final! per sa se fi inselat! Ar fi bun si un 2-2 acum…
    La revedere!

  19. AG
    Am căutat în arhiva FIFA. Ganea a marcat atunci în min 88. Noi am câştigat greu şi la ei, cu 2-1. În schimb, în afară de un LTU-ITA 0-0, pe finalul acelei campanii, toate echipele au învins fără probleme Lituania, şi acasă şi în deplasare. Se pare că noi şi italienii avem probleme de fiecare dată cu ei. :D

  20. AG
    sincer …tu ai impresia ca nationala asta ne reprezinta. eu n u prea. de ce sa ma reprezinte Tamas, Lobont si ceilalti. pai cind juca Hagi aveam emotii cu o zi inainte ….acum daca nu intreaba cite un prieten de meci nici nu stiu cind joaca.

  21. Marfa,marfa…dar cred ca era mai bun in poarta nea Rica..are ceva dimensiuni de invidiat…cit despre atacanti ce sa zic poate un Camatarul

  22. @AG

    Meciul l-am vazut dar asa umilinta nu am indurat de mult.La F1 nu am reusit sa ma trezesc
    Dar uitati ce am patit eu la meci:

    Dragi prieteni eu am luat-o rau de tot.Saptamana asta mi-am gasit si eu sa sa am date cu o fata din …Lituania.Toata saptamana m-am dat rotund ca o sa maturam cu voi pe jos,lasa nu fi suparata draga ca voi sunteti buni la baschet etc…
    Nu mai spun ca la meci si-a adus inca doua prietene…
    Asa umilinta nu cred ca am indurat vreodata… :(

  23. Eu zic sa ne pastram optimismul. In meciul cu Faroe sa speram ca reintra Banel iar Contra va trebui astfel sa joace numai pe doua posturi.

  24. Banel era in grafic, dar s-a ciocnit de avionul care-l aducea pe Boc de la Bucuresti. nu va faceti probleme, avionul nu are decat 3-4 zgaraieturi…

  25. Contador încearcă să-i desprindă pe Valverde şi Sastre, dar nu reuşeşte. Sastre a rmas puţin în urmă. Moncoutie merge spre vitoria de etapă.

  26. fighter
    Da, asta da. Exista o singura regula extrem de importanta. daca esti in inferioritate numerica, nu ti-l scoate tu primul. mai bine varsa “din greseala” niste cafea – cam o galeata, dar sa nu fie fierbinte, ca se retrage de pe teren – pe adversar.

  27. AG
    aha, acum văzui că ai urmărit reluarea de la început.
    nu te îngrijora, toţi avem câteodată tendinţe masochiste.

  28. L-a bătut Valverde pe Contador la sprint. Şi am impresia că Anton, de la EUS, a venit pe trei, iar Contador nu ia nicio secundă de bonificaţie. Dar nu e nicio problemă pt că devine lider la general.

  29. am vazut un meci de fotbal intre doua echipe nationale din africa. la momentul cand pe margine erau reclame la KFC, toti jucatorii s-au oprit din joc si au inceput sa saliveze in cor…

  30. Au trecut doar vreo două luni de când îl făceam arşice pe Piţurcă pentru că n-a avut curaj să atace la Euro
    Acum îl facem praf pentru că a pornit cu trei atacanţi.
    Omul ne-a explicat atunci că atâta putem. Aseară ne-a prezentat şi o demonstraţie practică a acestei teorii.

  31. calificarea se va rezolva mai tarziu pentru romania odata cu delegarile arbitrilir la meciurile noastre. infrangerea de ieri a fost comandata de UEFA pentru a incuraja echipele mici (“care in fotbalul de azi nu mai sunt mici“). cum s-a intamplat si in cazul frantei cu austria unde franta era favorita certa.
    revenind la meciul nostru, cred ca am fi pierdut sigur acest meci judecand dupa cumau jucat letonii, dar a iesit ca o regie perfecta, sper bine apreciata la uefa.
    ce spun casele de pariuri asiatice?

  32. Fratilor eu sunt absolut sigur ca o sa invingem Insulele Faroe.
    Aia sunt prin traditie pescari
    the man e regele pescarilor
    Deci…
    Victory!!!
    Problema este cat de scump isi va vinde the man pielea nu insularii aia :)

  33. Angelo Niculescu şi-a permis să-l ţină pe tuşă în Mexic pe Dobrin, pentru o bănuială de viaţă extrasportivă agitată.
    Ce-ar fi fost ca Piţurcă să-l ţină afară pe Mutu care n-a venit la reunirea lotului ?
    Si asta pentru că n-are alternative.

  34. AG, nici eu nu-mi doresc sa piarda Romania,
    insa va pierde oricum daca nu se schimba ceva.
    Ori schimbare nu va fi , nu se doreste.
    Mai bine sa pierdem acum, ca sa putem castiga mai tarziu.
    Fara sa pierdem, Pitzi nu va fi demis.
    Ai vazut cum vorbeau de infrangerea asta ?
    In zeflemea! Total neseriosi, iresponsabili.
    Uneori un pas inainte nu se poate face decat cu un picior in fund…
    Si daca nu o va face nimeni, soarta ne-o va plati oricum.
    Ne mai asteapta multe infrangeri rusinoase….

  35. as vrea sa vad “baietii” intr-o partida amicala cu Nationala Feminina. De la primul fluier si pana la clasicul schimb de tricouri ar fi dominati…

  36. Adriane,lasa stilul “la misto”!!noi i-l intelegem,dar oligrofenii care v-au jignit pe voi si sotiile voastre nu-l inteleg.daca ai curaj,cere suspendarea de la nationala a lui lobont,radoi,tamas,plecarea de la lot a lui iovan si boldici si de la conducerea fotbalului romanesc a”triunghiului” rusinii si coruptiei,sandu-dragomir-beehali.daca nu aveti curajul sa faceti asta o sa ramaneti si pe viitor la stadiul de “sobolanilor”,”bai prostilor”,etc,etc..o sa aveti curaj? nu cred…inainte de europene am luat decizia sa nu mai vad un meci al nationalei pana nu se schimba ceva in bine…s-a schimbat,au trecut si unii fotbalisti,derbedei la agresiuni..deocamdata verbale..totusi,aveti grija de sotii..oameni de tipul acestia,idoli pentru copiii vostri sunt in stare ca in viitor sa le violeze..astept sa-ti vad stilul mistocar in fata unor viitori violatori..succes amice..p.s..un sfat,las-o pana miercuri seara, osa ai succes mai mare..bafta,amice!

  37. Virgilică tată, te-am vizitat. Scurt. Mi-a ajuns. Le ai cu franceza cum le ai şi cu româna.
    E „L’ arc en ciel” nu ”le arc en ciel ”.

  38. Piţi va fi schimbat, e cel mai uşor lucru. Dar asta nu rezolvă nimic. 90% din calificarea la Euro îi aparţine.
    Geaba dorinţă dacă daca nu-i putirinţă.

  39. Si cand te gandesti ca toate astea nu s-ar fi intamplat daca nu exista gradina botanica in Cluj! In numele Nationalei,desfiintati-o!!!…Bravo AG! Tine-o tot asa!

  40. the man: sa fiu in locul lui Piti, pentru meciul cu Faroe l-as convoca pe Alex. Si l-as pune sa joace fundas, e bun la deposedare :D

  41. nu e cazul pentru un discurs violent ?
    Dar cand ar fi cazul daca nu acum ?
    Lui Iordanescu i s-a cerut capul pentru un egal in deplasare cu Armenia in conditiile in care erau vre-o 15 jucatori indisponibili !
    Barbugiului asta trebuie sa i se ierte o infrangere ACASA la scor de neprezentare pentru ca lipsesc 3 jucatori ?
    Ii inteleg pe ceilalti jurnalisti ca au articole castrate de orice urma de barbatie (cum e cel al d-nului Ioanitoaia, care din nou e cu fundul in doua luntre), dar de la tine ma asteptam sa pui mai multa sare pe aceasta rana purulenta de rezultat.
    Sunt dezamagit ca nici tu nu ai curajul sa spui lucrurilor pe nume : echipa nationala este in deriva completa, disciplina si respectul fata de suporteri nu exista, iar d-nul antrenor ar trebui adus in fata Curtii Martiale (ca sigur are ceva grade din armata) si condamnat pentru defetism pentru afirmatiile sale de dupa joc.

  42. sa nu se desfiinteze gradina, poate peste 10-15 ani vom pune printre cucurbitaceele si cactusii de acolo statuile generatiei de legume sau plante agatatoare

  43. google add de sub comentariul meu :
    Marirea Penisului 6 cm
    Distribuitor Oficial pt Romania al tabletelor ProSolution Pills

    Poate le trimite cineva linkul lui Piturca, sa-i vina curajul sa demisioneze

  44. @ Mario

    Realitatea e mai crunta . Bozgorii ne-au copt-o! Fara Arpi hunul , nu jucam in Gruia . Corect? Jucam la Constanta. Ce faceau lituanienii inainte de meci? Se plimbau prin oras. E plin de lume la mare zilele astea. Bietii baieti de la Baltica , care-au avut vara intr-o marti si putin vinerea urmatoare , ramaneau masca vazand frumusetile patriei. Astfel , starea lor de spirit era cam aceeasi cu a baietilor lui Piturca (nu mai spun nimic de oboseala pe care unii ar fi acuzat-o dupa noaptea dinaintea meciului). Iata cum sansele deveneau egale. Abia atunci puteam spera. Dar totul a fost spulberat de conspiratia mondiala a ungurimii si a periculosului ei exponent : Paszkany.

  45. “Să-i convoace pe Stelea, Petrescu, Prodan, Belodedici, Mihali, Munteanu, Lupescu, Popescu, Hagi, Dumitrescu şi Răducioiu. Or fi poate cam bătrîiori, dar ei n-ar fi pierdut, sîmbătă, cu Lituania, nici dacă jucau în picioarele goale.”
    Excelent zis.In locul lui piturca, le-as da sa citeasca articolul asta.
    Eu , daca eram fotbalist, si citeam asa ceva cred ca as fi intrat in pamant de rusine, dar ei….
    Chiar sunt curioasa ce ar mai zice tamas daca am pierde cu Faroe…oare iar ne-ar jigni?

  46. desi romania nu a recunoscut oficial kosovo, sarbii au dat dovada de totala lipsa de fair-play si au invins faeroe doar cu 2-0. din cauza exclusiva a non-combatului “fratilor” nostri din balcani, acum ocupam ultimul loc in grupa. sa speram ca guvernul va lua atitudine fata de acest afront!

  47. după cum spuneam. virilitatea acestui blog a scăzut foarte mult. mă chinui de o oră să obţin o propunere de sex oral şi nu reuşesc.
    unde-s vremurile de la blogsport când cu un simplu Hai Dinamo nu mai pridideai să răspunzi la urări.

    Mă despart de voi cu vorbele nemuritorului Papagigli.
    „Dacă nu pot s-o iau, măcar s-o dau”.
    Adio.

  48. Adrian, iar a venit momentul pentru atac frontal la Piturca…..devine deja amuzant!!!! Oricum tu nu intelegi ca fara Mutu si Chivu nu suntem in stare de nimic….

  49. Si ar mai fi un lucru nasol. Mare grija, jurnalistilor, in Feroe, ca aia au pietre multe pe acolo, fiind o insula. Nu stiu de gradini botanice, insa bolovani sunt destui. Asa ca plecati de pe acum si sapati vreo doua-trei vizuini, ca sa va ascundeti. Si luati-va si femeile cu voi, ca sa nu mai fie nevoit nea Prunea sa caute feroeze

  50. La preliminariile pt World Cup Usa ’94, am jucat cu Tara Galilor, Cipru etc….inclusiv Insulele Feroe ! Am invins Insulele Feroe cu 7 – 1 atunci ! Si acum tremuram la auzul numelui ? Piturca e vinovat ! Selectia se face pe pile si avantaje ! R U S I N E ! ! !

    ps: Foarte bun articolul ! Bravo Adrian !

  51. unu:bine le-a facut lobont si ceilalti ca au aruncat dupa idiotii aia de ziaristi cu 4 clase si obsedati numai de scandaluri
    secundo:piturca ar fi cel mai mare fraier daca si-ar da demisia pana la sfarsitul camapaniei,indiferent de rezultatul final,cum lui i s-a furat o calificare pe fata in 2000 cred ca are si el dreptul sa rateze una
    trei:injurati ,baieti ,injurati ,ca daca il da afara pe piturca trebuie sa ii plateasca compensatii

  52. ag
    marea generatie care in 1996 era varza ,care a luat bataie de bulgari cu 3-0,elvetia 4-1 sau infrangerea cu emiratele arabe unite, hai sa lasam marea generatie- de aur-care-s-a-oprit-in-sferturi,eliminand europeanul din 2000 unde au fost din ambele generatii facem un calcul mic,cine a facut puncte mai multe la europene,”hauriti” sau generatia actuala?

  53. Haideti ca problema e ca si rezolvata…merge Mariuca (i-au ramas banii aia din Finlanda) si rezolva cu portaru’ lor si mijlocasul la inchidere…

  54. gaby
    hai sa nu vorbim de arbitrii ca pe stelisti nu ii intrece nimeni
    DINAMO E ECHIPA CARE A FURAT TITLUL STELEI SI L-A DUS LA CLUJ (caps de-al dracului ) ;P

  55. Expediţie la Valea Boului
    Acum că ne-am văzut cu sacii în căruţă, că am ajuns la masa bogaţilor (?) nu ne mai rămâne decât să facem puţină caterincă de Cristinel Borcea, acest copil bătrân îmbolnăvit de răutate şi frustrare, omul care urăşte Steaua mai mult decât se urăşte pe sine însuşi.

    Curios şi totodată intrigat de acest personaj, am organizat o expediţie în satul natal al acestuia împreună cu antropologi şi oameni de ştiinţă de la Muzeul de Ştiinţe ale Naturii Grigore Antipa. Iată ce am constatat:

    Valea Boului – un sat
    Poate pe nedrept uitat,
    E frustrant că e omis,
    Foarte rar pomenit, scris.

    Fiecare sat, se ştie,
    Are un fiu, are o mândrie,
    Aşa cum orice cătun
    Are şi un om nebun.

    Dar să ştiţi că acest sat
    E foarte apreciat,
    Orice dinamovist vine
    Ca la Mecca să se-nchine

    Fiindcă aici s-a născut
    Cel ce de la început,
    Avea-n sânge imprimat,
    Pedigree-ul de ratat.

    Cristi Borcea se numeşte
    Cu frustrarea se-nrudeşte,
    E prieten bun cu blatu’
    Stă de crapă capra-n patru.

    De cum ai intrat în sat,
    Imediat eşti preluat,
    De un ghid, şi faci escală
    Să-i vezi coliba natală.

    La poartă, ca să se ştie,
    E pusă o butelie,
    Ca un simbol, ca o stemă,
    Să fii bine pus în temă.

    Baba Leana e prin curte,
    Face treburi mai mărunte,
    Dă cu mătura şi spală
    Că-i casă memorială.

    Pe ea o şi întrebăm
    Vrem mai multe să aflăm:
    -Zii mamaie cum era,
    Mititel Cristi Borcea?

    -Oleu’ muică, eu mai ştiu?
    Aşa bine minte ţiu,
    Se ferea mereu de noi,
    De credeam că e strigoi.

    Era maică bolnăvior
    Plăpând ca un iezişor,
    Când era mai sănătos,
    Era cât paiu’ de gros.

    Avea pană la chipiu,
    Era tare pirpiriu,
    Prieteni nu prea avea
    Doar cu gâştele stătea.

    Ducea raţele la iaz
    Şi vacile pe islaz,
    Tatsu rău îl mai bătea,
    Că din rachiu îi ciordea.

    El era miliţian,
    Patru clase, un plăvan,
    Mă-sa era ţesătoare
    Casnică şi muncitoare.

    La şcoală nu-l prea lăsau
    Tare din scurt îl ţineau,
    L-au lăsat numai un an
    Că-l vroiau miliţian.

    Când era tatsu la anchetă
    Mă-sa făcea la crâşmă chetă,
    Speriau toată lumea,
    Gratis le dădeau să bea.

    Dar pe urmă au plecat
    S-au mutat din sat în sat,
    L-au luat pe băieţel,
    Nu mai ştiu nimic de el…

    -Acum e investitor,
    Acţionar – finanţator,
    Face prin fotbal prostii
    Mai vinde şi butelii.

    Mai trânteşte câte-un meci,
    Face din arbitri terci,
    Cu mulţi alţi s-a înhăitat
    A ajuns expert în blat…

    -Hai că acu’ m-ai uimit!
    Credeam că s-a prăpădit!
    Eu îi făceam pomeniri,
    La biserici, mânăstiri…

    Ce ţi-e şi cu viaţa asta…
    Ori norocu’ , ori năpasta!
    Totuşi nu cred că e el,
    Nu cred că e Cristinel…

    -El e doamnă, garantat,
    Acum s-a mai dezvoltat,
    E bivol bine trăit
    Nu mai este subnutrit.

    E şmecher de Bucureşti
    Dar ca el mai rar găseşti,
    Pe dinamo reprezintă,
    E conducător de gintă.

    -Acuma îmi dau eu seama
    Că tot vin aici de-a valma,
    Nebuni cu flamuri în mâini,
    Steaguri cu capuri de câini…

    Vin aici să se închine,
    Uneori s-au dat la mine,
    Atunci rău mi se ura
    Îi pocneam cu mătura!

    Dar acum văd cum stă treaba
    Şi tot mi-e mai mare graba,
    Să pun taxă cu barieră,
    O să facem carieră!

    Satul nostru să prospere,
    Ce-i dinamovist nu piere,
    De la poarta noului
    Până-n Valea Boului…

    Dacă eşti înflăcărat,
    Dinamovist pasionat,
    E un loc cum altu’ nu-i:
    DU-TE-N VALEA BOULUI!

    Sursa: fcsteaua.ro

  56. @ Socio

    Tu nu-ti dai seama cata bucurie a fost pe capul nostru cand n-am cazut cu frigurosi. Avem un palmares negativ acolo! NEC? Hai ca-n Olanda sunt mall-uri misto :)

  57. BUNA SEARA TUTuror ….

    it’s been a while…

    Bravo Romania , ai demontrat inca o data ca avem tara frumoasa , dar din pacate avem locuitori …

    p.s.

    :AG – Felicitari pt prestatia la emisiunea accea de pe realitatea , ceva timp in urma… BTW- nu mi-a venit sa cred knd te-a intrebat tipul acela cati ani … la raspunsul tau era sa cad jos de pe scaun … you are in good shape I suppose :D

  58. Tzopci :

    salut din nou … bine v-am regasit

    Genial :
    ce sa fac ,bine,astept sa plec la facultate … :D
    NU mai sunt legitimat nicaieri … :D any tip ? :)

  59. genial:

    pai am intrat la Universitatea Babes Bolyai din Cluj , Facultatea de Istorie si FIlosofie , sectia Relatii INternationale Studii Europene , fara taxa

  60. Lamuriti-ma si pe mine cine dupa cine a dat cu pietre???
    M-am lasat de fumat si citit GSP si PROSPORT :)

    Btw

    Gaby & Mara

    Voi v-ati lasat de scris ? ca de la olimpiada nu am vazut activitate pe puresport

  61. gaby :
    nu prea cred… in fiecare an exista bacul …

    pai la sport ia aia cate 90 de milioane pe an la sport..si tot freaca elevii

    btw : mie mi-a pus 9.25 la sport si fac handball de 4 ani si fotbal de nu mai tin minte cand :D

    iar ceilalti care supravegheaza iau bani si ei … la bac , lA CAPACITATE, + meditatii

  62. @fighter
    Nu ne-am lasat! Eu, oficial, am fost intr-o vacanta totala! Si toata echipa a luat o pauza!
    Si cred ca o sa mai prelungesc de acum incolo, adica o sa scriu mai rar, pt ca incepe scoala! :sad:

  63. AG :
    berea e aliment , nu-i bai :)))

    cat despre tanara sperantza a fotbalului … hmm … poate isi revine Toni Dobos cu totul si il convinge pe Dorinel MUnteanu sa ma vada putin la ochi pe la Cluj :D

  64. e buna ideea cu aruncatu in ocean…da nu cred ca e vre unu in stare sa dea asa tare…rica raducanu zice ca e departe sa vina pana in feroe

  65. De ce trebuie sa fiti soldari cu actiunea Timisorenilor?
    De ce trebuie schimbat ceva incepand cu frf-ul?
    De ce PRESA trebuie sa fie de partea Timisorenilor si nu numai?

    Am sa notez cateva idei proprii:

    1. pentru ca stiim cu totii ce greu se gasesc investitori puternici care sunt dispusi sa faca ceva la cluburile din tara. Investiatia lor creaza posibilitatea unor tineri talentati sa apara si sa se pregateasca in climat propice performantelor care automat ajuta si nationala Romaniei.
    2. Fara investitori seriosi nici macar stadioane nu avem. Asa macar avem 5 stadioane pe care nationala poate juca fotbal. ( In afara Bucurestiului)
    Ce se intampla in cazul in care cu politica asta frf-ul indeparteaza cumva sau interzice/favorizeaza disparitia unor echipe din Craiova, Timisoara, Cluj, Constanta, Piatra Neamt sau alte orase din tara ?
    Ce se intampla cu stadioanele, cluburile, tineretul?
    Consilile locale nu pot intretine stadioane care sa nu fie folosite si sigur in cativa ani ar disparea .
    3. ce ar mai sune jucatorii nationalei? nu avm stadioane, nu am mai jucat pe acest stadion si alte si alte motive dupa ce pierd un meci ca si aseara.

    Dar nu, vinovati sunt Timisorenii pentru ca nu mai sunt dispusi sa accepte mizeriile din frf.

    Da, frf care are tupeul sa spuna ca nu sta un club in Iancu se descurca si fara el. Poate ca da, poate ca nu.
    Un exemplu trist, uta ARAD. se descurca ?? cum, fara un investitor puternic???

    Avem arie de selectie saraca. Asa este. Dar cine sprijina investitorii seriosi sa avem cluburi puternice , nu doar cateva care se bat sa supravietuieasca in mocirla asta ce ne ofera frf-ul.
    Tinerii cresc in jurul unui club puternic. Distrugand cluburile distrugem stadioane, tineri talentati.
    Sunt multe motive pentru care acum ar trebui sa strige toata tara JOS FRF, JOS MAFIA.
    Va las pe voi sa trageti concluzii, dar daca nu sunteti de parte celor care vor schimbare, vor performanta si fair play si ONOARE, atunci e foarte trist si ne meritam soarta.

    Da, sunt din Timisoara si am tot respectul pt toti cei care ne sprijina.
    Forza POLI.

  66. AG :
    da… e bun , insa ma nemltumeste la ei lipsa de incredere in fortele proprii si mentalitatea conducatorilor…
    Acuma,nu stiu , cu conditiile precare de antrenament cred ca m-as putea obisnui … :D

    pe de alta parte la Cluj …..

  67. AG :
    de ce la tine pe site este reclama cu MArirea Penisului 6 cm ?

    si ceea ce e mai misto este ca langa e reclama la blugi de la LEvi’s … deci ideea e ca dak tot iti maresti 6 cm si tot ai cu ce , macar cumpara-ti si blugi de la LEvi’s sa se si vada k ai cu ce … :D

  68. Kroko
    Eu sunt de acord cu dumneavoastra. Trebuie sa fim solidari cu timisorenii, carora le este furat clubul.
    In ceea ce priveste litigiul Iancu – FRF, cred ca trebuie sa asteptam sa vedem ce s-a intamplat si sa se pronunte legea.

  69. #
    Adrian Georgescu
    pe 7 September 2008 9:46 pm

    Gaby
    pe 7 September 2008 9:42 pm e
    adi
    Dă click pe nick-ul meu.
    ……………………………
    Nebunaticilor!

    ———————————————————————-

    :?:

  70. E groasa indiferent de unghiul din care privim! Cei ce ne “conduce” federatia si si echipa au senzatia ca toti suntem niste idioti. Conferinta de dupa meciul cu Faroe e praf in ochi. La momentul respectiv vom avea 3 punte si Piturca va fi din nou indisponibil. Nimeni nu vede ca au trecut mai mult decat doi ani de cand nationala Romaniei juca si fotbal

  71. fighter
    Am citit mai devreme intrebarea ta si de atunci ma gandesc. Initial am vrut sa intreb; “Mai conteaza?”. Acum ma gandesc ca, totusi, conteaza.
    Nu am spus nimic despre acest caz fluturat in toata media, pentru ca n-am fost acolo si nici n-am vorbit cu nimeni care a fost. In astfel de situatiile, nuantele pot schimba totul. Tonul face muzica. “Soarecilor! Inapoi la cotet!” poate fi o glumita tolerabila sau o mitocanie, in functie de ton si de relatiile dintre Lobont si jurnalisti. Un obiect azvarlit poate fi o glumita amicala (daca e o pietricica, de exemplu, aruncat la o oarece distanta si nu constituie un pericol) sau un gest cretin.
    Nestiind nici aceste lucruri, nici cine a azvarlit piatra, eu, unul, nu pot sa raspund nimic. Mi se pare ca s-a vorbit cam prea mult despre asta. Una dintre legile de baza ale jurnalismului spune ca, in general, un jurnalist nu se poate constitui in subiect. Mai ales, nu la infinit.

  72. adi
    Primele două site-uri sunt cu referire la puresport.us, urm 2, cu referire la vechiul nostru site, pe wordpress, iar al cincilea e cel actual.

  73. Cred ca tamas a inceput cursul “cum sa alungi ziaristii 101”
    Dar pana sa ajunga la PhD Maradona “tras cu pusca dupa ziaristi” e cale lunga, mai are baiatu’ mult de tras… :)

  74. Hamilton was penalised after stewards decided he had gained an advantage by cutting the final chicane in his late-race battle with Ferrari’s Kimi Raikkonen. Raikkonen crashed out shortly after the incident, having the led the bulk of the race up to that point.

  75. Declaratie Giovanni (stiti voi care) : “Am obisnuit publicul cu rezultate”. Iata unde-i problema. Daca eram invatati din timp cu infrangeri la Lituania (si-au fost 8 minunate ocazii pana acum) , nu mai maraiam. Nu inteleg ce inseamna “noi” ? Ce rol are Giovanni la nationala? L-o fi luat gura pe dinainte. A-propos de “obisnuinte” , care-i cota la victorie pentru Faroe?

  76. SE scre feroe sau faroe? eu stiam ca feroe…. in rest un articol savuros ca de obicei. o sa fie un meci foarte greu cu Feroe sau Faroe, ne ameninta Lobont de mult

  77. @ Gaby

    Mersi. Sa inteleg ca daca “noi” (Giovanni & Co) baga 100000 de euro la bwin , scot 2.1 milioane (minus impozite). Interesant. In locul celor de la bwin as avea emotii.Si as urmari cu atentie pariurile pe Faroe. :-)

  78. AG
    Aşa a fost. Dar una ar fi fost dacă s-ar fi repliat cuminte în spatele lui Kimi fără să taie şicana şi alta a fost că l-a lăsat după aceea pe linia dreaptă, reducând uşor viteza pt a fi depăşit, iar apoi să revină. Eu spun că dacă nu tăia şicana, Kimi lua un mic avans, iar Hamilton nu apuca să-l depăşească pe linia dreaptă, mă rog, în virajul de la finalul liniei drepte.

  79. Nea Adriane, iti multumesc! Aproape ca m-ai salvat de la o depresie cu articolul tau! Esti un fel de Caragiale al GSP-ului! Bravos!

  80. @ AG

    Bey, io tot ma gandesc la o solutie cu trasu’ asta la poarta…

    Sa zicem ca barele laterale ar fi din inox…si ca, pe ele s-ar prelinge niste fatuce…si ca vrei sa-l pacalesti pe solidu’ ala dintre bare trimitand mesaje fatucelor prin mingiuca aia rotunda…n-o fi perfect da’ e un inceput.

  81. noi nu am batut Lituania k am vrut sa inducem in eroare pe contra candidate , sa joace me lejer cu noi … \

    de c nim,eni nu s-a prins ? :D

  82. gaby … au aut ei 1-0 apoi a egalat Tomasson din penalty , apoi a inscris MUtu , apoi PAncu .. dupa asta am ratata 5 ocazii singur cu portarul si ne-au egalat in min 96 ei .
    Deci am fost condusi cu 1-0

  83. @ga

    Ce atatea stimulente?In primul rand trebuie sa se stimuleze singuri.Vreau sa amitesc atitudinea lui Kobe Bryant la olimpiada, care are de toate faima,bani, a fost declarat MVP , se bucura ca un copil cand a cucerit medalia de aur.Si mai zicea ca nimic nu se compara cu sentimentul de a reprezenta tara ta.
    Ma tot gandesc ai nostri ce dorinte au?Ce inseamna pt ei performanta?

  84. daca juca ieri o echipa de divizia b de la noi…asa de locurile 3-4 sigur juca mai bine ca cei 11 EUROfantastici…..ce dracu mai cauta niculae 1 si 2 la nationala?
    ce cauta lazar, asa cum e el la rapid, la nationala e praf…tamas, pai asta a jucat un meci bine de cand il stiu la nationala , in rest ghionea sau canu sau stoica dorel sau gabi muresan sunt de 10000 de ori mai buni….ce dracu, nu vede nimeni, pitzurca nua re absolut nici o vina , el e amenintat cu moartea daca trece peste cuvantul lui sandu si al lui becali
    in rest sanatate si virtute hai cu ins feroe
    off topic
    ce naiba cauta nationala iar la tvr? :)
    eu nu pricep aia chiar nu au decat un comentator?au plecat toti la gsp?

  85. fighter
    mai trebuie sa si poti, nu numai sa vrei,diferenta dintre ai nostri si kobe a a fost ca el a vrut si a putut,noi daca nu puteam macar trebuia sa aratam ca vrem

  86. kobe bryant = campion absolut, pe unde a fost numai pe locul 1 a stat
    la noi in afara de chivu nimeni din actuala echipa nu a fost pe locul 1….in fotbalul mare adica….nu compara biciclete cu nave spatiale

  87. Mai tineti minte un 0-0 de acum un an (parca) de la Timisoara dintre Poli si Dinamo? Un meci in care Poli a jucat cu echipa de juniori? Asa-mi doresc sa joace echipa nationala, cu ambitia si daruinta demonstrata de acei pustani.

  88. AG,foarte buna cronica unei infrangeri anuntate…ca doar toata saptamana s-au plans ca intalnim o echipa “grea”…si ce-i drept n-avem nici echipa,cum bine zicea un “intelept”in viata,care a uitat sa specifice ca nici selectionerul nu-i grozav.
    Cat despre meciul cu Ins.Feroe,esti prea crud,sunt sigura ca,daca baietii se mobilizeaza si scot ce-i mai bun in ei(ai nostri adica) o punem de-un egal…..

  89. Mircea Sandu: “Dacă pierdem în Feroe, sîntem ieşiţi din calcul”

    Insasi ideea de a lua in calcul o infrangere este de necrezut! Ce naiba, chiar daca magazionierul le-ar da 2 ghete de “stangul” la fiecare si le-ar pune pantalonii cu dosu-n fata, tot ar trebuie sa castige fara probleme.

    Tot ce-mi doresc este sa nu se vopseasca pe par in galben. Data trecuta nu ne-a purtat noroc :(

  90. Generatia Hagi a fost si va ramane o adevarata generatie.
    Generatia Impresarilor “Mutu,Chivu,Lobont etc.” , se exclud unele persoane vor ramane de kkt :)).

  91. Dragut!…
    Ca Piti nu are bun simt sa se ascunda, asta e una!
    Dar, sa spui (Mircea Sandu): “sa vedem ce facem cu Feroe” , asta deja seamana a misto …

  92. OFtopic( la fotbal nu ma pricep!)

    Raspuns pentru @ergo;

    Ieri d.a., la un lac din apropiere, intre un gratar, o naveta de bere, un termos de cafea si…tigari, am mutat discutia despre jiji, la …soare, intr-un grup de 11 persoane, cam de varsta noastra!

    De necrezut ! Amicii nostri , oameni seriosi si familisti, aproape ne-au convins ca:
    1. tatal sau avea zeci, sute de oi, pe vremea lui nea Ceasca;
    2. din gena si din familie a avut ce n-avem noi, asa cum am recunoscut: “spiritul intreprinzatorului performant”;
    3. economiei nationale n-a facut nici un rau; nu din cauza lui “nu se misca tara asta( desi, anul acesta, cica, economia nu mai e in inertie;
    4. daca a reusit asa performante, inseamna ca NU E PROST; prosti suntem noi, ai mei si amicii mei, ca nu ne-a iesit NIMIC;
    5. a investit si a terminat Manastirea de la Maglavit, care, ca manastirea lui manole, nu se mai termina, inceputa in 1035;
    6. familist de nota 10 am spus , si eu, ca asa mi-a zis vecina; deci, nu e minciuna( de fapt, nici n-am citit prin mass-media ceva incitant despre acest capitol, ca atata asteptau paparazzi ;
    7. mecenatul la Steaua il face ca are cu ce; daca nu era el, aparea altul;
    8. cica ajuta saracii, infirmii s.a cu bani; face case la saraci, constatnt; da loc de munca la someri; da bani la lume in dreaota si-n stanga; si nu o data, ca alti nababi, ci…frecvent;
    9. defecte? e zurliu, ca Dinescu, Prigoana s.a. Cica( ziceau amicii) , ca e si simpatic, uneori;
    10. incult? vorbeste gura fara stapan? scoate “porumbei” ? ok! Dar…cati politicieni”de marca” nu o fac , si la Tribuna parlamentului? Cati “telectuali” nu stiu sa scrie….cate “telectuale” care se dau si credincioase nu confunda “candela” cu “cadelnita”?
    Cati profi univ. dr., la 65 de ani, nu-si citesc cursurile, iar daca ii intrerupi, nu stiu unde au ramas? cati prof.- meditatori, care iau bani de la copii nu sunt”cazuri penale” , predand sespre”pere”, cand la grila se cer”mere”?
    Ziceau amici, finalmente :”care-i problema”?
    11. ca si-a “tras” un PALAT cum n-a indraznit nici Ceasca, nici rechinii actuali, iarasi…care-i problema? Cinste lui ca n-a jucat la ruleta averea lui ta-sau si a sa;
    12. ca mai e un pic si de atata opulenta o sa-si faca si un ALTAR si o Grota-pestera ca Tegele LUDOVIC al II-lea, care, psihopat si scrizofrenic cum era, indragindu-l pe WAGNER, nu-l audia decat in pestera alta sau cea cosmetizata, artificial, in castel???
    13. ca are pretentia sa vina TV. – deci”Muntele la Mohamed”- ….si asta intra tot in tabieturile unui nabab de caibrul lui !
    14. ca inca nu a aratat ce mai ar fi capabil sa-si cumpere( avion, iaht, teren si castele in Lume sau teren pe alta Planeta? Nu-i timpul pierdut;

    CONCLUZIA : Daca nu era EL, era ALTUL, si tot aveam un …”JiJi “!
    fiecare natiune are un G.B.! “De ce sa n-avem, si noi?”
    Pe langa “gangsterii romani”, care au proliferat dupa Revolutie, G.B este “un INGER”!
    Asa s-a concluzionat, aseara ! mai era un strop si il faceau “erou national”! Iar , dupa moarte, ii gaseau un locsor in ….Panteon !
    Am ramas interzisi ! Am fost , noi si inca o famile, in minoritate !

  93. Erata:
    Temelia Manastirii de la Maglavit s-a pus in 1935, nu in 1035!
    “Mea culpa” – azi – , pentru tot ce – cu naduf – am postat – ieri !

  94. nu am crezut ceea ce vedeam…
    PANARAME cu nume de fotbalisti…
    oricum se pot lauda o viata intreaga ca au pierdut cu astia.si nu oricum…
    au luat trei goluri superbe (cred ca daca nu era golul lui villa spaniolul unul din astea trei era golul zilei)

  95. ba fmm d rocker prost c curaj ratatule??c “forta” pocnitule pisha m as p articolele tale d rupt k toti ziaristii kre scriu k s aibe d o paine ina sa hal!!auzi si tu ins feroe o “forta” baaaaa RATATILOR mi e sila d articole d astea..p.s. doar inceputul l am citit si mi a ajuns;)

  96. Piti NU este un antrenor pentru care fotbalul este si o pasiune.El nu invata fotbalul, mai degraba fotbalul ar trebui sa se schimbe dupa el.
    Nu incearca sa descopere calitatile si defectele adversarilor.Probabil ii urmareste doar ca pauza intre 2 porneturi si atunci echipa lui pare foarte ‘activa’ iar adversarii ingenunchiati.
    Nu vorbeste despre fotbal.Doar pentru a nu fi pus in dificultate.
    Mai tot timpul da vina si pe altcineva pentru esecuri.Victoriile sunt ale lui.
    Lista poate continua, dar un lucru mi-e clar: piti nu poate fi un antrenor bun de fotbal tocmai pentru ca nu este pasionat de fotbal.

  97. Daca as fi fost in locul lui Piti, imi ceream scuze publicului si telespectatorilor, dupa care imi anuntam demisia. Daca as fost in locul lui Prunea, as fi mers de mult la Gradinarit. Iar lui Lupescu ii sta f bine in dosul lui Nea Sandu, cu mentiunea ca daca as fi in locul lui nu m-as apleca pt a pupa..

  98. e unul socol, bolnav rau care apare pe unde vrei si pe unde nu vrei! lucreaza la voi la ziar? cu faroer ar fi bun un egal! da sa fie 0-0, ca sa nu ne stricam golaverajul!

  99. am inteles ca multi jucatori sunt membri psd si au ordin de la joana sa boicoteze echipa internationala a rumuniei, ca sa se dea vina pe elena udrea, pentru a lovi in fiica lu’ basescu!

  100. cred ca acum federalii au cerut prognoza meteo pt.meciul cu franta!poate-poate vine o mare ploaie la constanta!dc nu ,o sa jucam probabil pe la neamt!:)))dc mai vrea si nea’ pinalti!:)))ma dezgusta aceasta petarda nationala si nici nu o sa ma uit la meci!!!ce sa vad ?niste amortiti care n-au mai jucat pe la echipele lor de club dar sunt buni la nationala!??

  101. Stimate Domn,

    Prunea nu are ce sa caute, la fel si Lupescu… “Mana lunga” si kaizer-ul nu au avut niciodata valoare de nationala lui Hagi, Popescu, Petrescu & Co. Si isi continua prestatiile sub-mediocre la Federatie…

    Si va atrag atentia asupra unei mici scapari: daca intra nea Fane in poarta, Piti cu cine mai da la babaroase? “Daca dau 6-6, mai bag un inchizator… ce daca e 2-0 la ei… Temporizam…”

  102. Eu cred totusi, ca se va juca in ocean si ne-o vom fura ca aia stiu sa inoate iar noi nu stim decat sa injuram si sa aruncam cu pietre! piatra e de baza la noi, restul e o ceata totala! Eu i-as propune pe baieti la CM de aruncari libere cu piatra 2010 si EURO Injurii 2012:)) niste ratati, de altfel, scuzati-mi vertebralitatea:) am dreptate, nu? Costea al nostru nu a fost nici rezerva, eu cred k l-a luat sa care apa….pacat, dar asa hoti, asa performante!

  103. genial raspus mi-ai dat!!!!!!!”un discurs violent.nu e cazul acum.si nu inteleg de ce”.fantastic!!!!!multumesc lui alex dracu pentu ca s-a enervat el in locul meu si ti-a raspuns foarte inteligent.ai ajuns deja subalternul lui Ioanitoaia?totusi, nu ma abtin sa nu te intreb: esti casatorit,ai copii?ce i-ai raspunde copilului tau daca te-ar ruga sa comentezi marlania finului lui nasu vis-a vis de nevestele colegilor tai de la C luj?probabil,nu e cazul si nu intelegi de ce…bravos,natiune..adio,nu te mai citesc!!

  104. cel mai ciuda imi e k sambata inainte de meci am pierdut
    800 de lei la aparatele de noroc…si intr-un timp mi-am zis
    asta e …ultima sansa sa imi recuperez banii e sa ma duc sa pun 100
    de lei pe lituania …din pacate pt mine nu am mai ajuns la agentie…eram
    ferm convins (multi nu o sa ma credeti) k o sa imi recuperez banii..oricum am sa
    mi-i recuperez pt k ,in meciul cu feroe 8.50 e cota la egal…si cum ai nostrii nu joaca nik
    nu se stie

  105. Foarte tare…am ajuns de rasul curcilor. Cand ii aud pe “oficiali” ca urmeaza un meci greu, sau crucial cu Faroe, innebunesc. Astia chiar sunt nesimtiti, isi bat joc de noi. Pai daca e crucial cu Faroe, atunci cu Austria sau Franta cum o sa fie? Probabil funebru

  106. AG
    Iar a devenit Nationala,echipa LOR ?
    Nu-mi place exercitiul asta “autocritic”….daca unul dintre jucatorii de sambata,era fratele oricaruia dintre …”persiflanti”..tot asa ati fi vorbit ?Nici mie nu mi-a placut cum a jucat echipa noastra…dar sa nu exageram…riscati niscaiva”pietroie”…stie Buzarin…

  107. articol bashcalie , mi-a facut placere sa-l citesc :) , finalul e foarte serios cei din generatia de acum zece ani n-aveau cum sa piarda cu lituania nici la varsta asta

  108. Un eseu… sampanie, nu alta! Daca s-ar intelege si s-ar simti sfichiuitul cuvintelor din acest material de exceptie, nu ar mai fi nevoie sa se scandeze – in van, sau pentru urechile de autist ale super jucatorului de “chinta royala”, Pitzi – demisia! demisia! demisia! Si, la o adica, de ce sa-si dea demisia? Pai Basescu a facut-o? Nastase a facut-o? Tariceanu a facut-o? De ce ar face-o tocmai “rominasul nostru” 3.14-turca.

  109. Sa vezi meci pe viata si pe moarte ce-o sa fie! Interzis cardiacilor, si bunicilor! Da este o fortza in tot fotbalul mondial si toti se feresc de Faroe fiindac sunt numai jucatori profesionisti care activeaza la cluburi de prestigiu gen: Pescaru Atlantic, Navodul Naravas, Faina 000 etc! O sa fim iar un fel de Miorita a fotbalului adica noi am putea, daca ne-ar lasa (macar olandezii la europene ne-au lasat da’ n-am putut). HAI ROMANIA! :D UNDEEEEEE?

  110. Va spun eu secretul lui 0-3
    Pitzi e amenintat de federatie ca-l demite daca face sau nu face.
    Atunci marele profesor de jocuri de noroc are o revelatie.
    Face varza jocul Echipei si pune la bataie leafa lui mititica pe 0-3.
    Prea zambea la sfarsitul jocului.
    Si uitati asa s-a transformat Marele Pitzi din antrenor in investitor.
    P.S. Si ca su nu bata la ochi , pariaza miercuri pe Romania si pierde.
    Hai Romania la pariuri
    Pa

  111. vlad
    “slabut sfarsitul” pt ca e realist, restul e doar fantezie.unde incepe cruda realitate deja nu ne mai place?

  112. Foarte tare, mi-a placut foarte mult. Ce sa mai, articol de exceptie, caracterizeaza perfect situatia asta ridicola in care se afla unii. Se umplu de ridicol insa ce e mai grav e ca nici nu-si dau seama

  113. bravo, super articol………..pacat ca este asa:((, dar oricum nu am fost si nu o sa fim o mare forta in fotbalul mare, asa ca nu are rost atata tam tam

  114. Superb articolul. Acelasi hasz de necaz pur romanesc. Decat sa ne facem ca suntem corecti si ca pricepem ceva, ca 99% din ziaristii romani, mai bine asa.

    Felicitari, Adrian Georgescu!

  115. Eu zic sa nu fim pesimisti…..un egal ar fi onorabil in situatia data. Si apoi ce daca ratam aceasta calificare ? mai sunt o groaza de turnee finale in urmatorii 100 de ani:)

  116. Stati linistiti ca ne calificam la C.M. din 2042 ce se va organiza pe Europa (satelitul lui jupiter) si vom avea sanse sa fim campioni…nu va faceti probleme ca Nea Piti in sfarsit va selectiona pe cei buni+ Tamas,Lobont…etc….care chiar daca vor avea ciroza sau alzheimer (tot nu pot uita fotbalul …pe care de fapt nu il stiu) . Asa fratilor hranitiva cu sperantza ca macar in al 12 lea ceas ( cu cuc) vom fi si noi o putere in fotbal
    P.S: Finala de la acest campionat mondial Romania si federatia planetelor din centura lui Orion..scor 5-4 dupa penaltiuri (mutu inscrie cele 5 )

  117. Bv Rokere….cu toate ca nu agreez umorul tau sarcastic astazi mi`ai produs un scurt circuit ! Bv excelent articol dar mai excelent ar fi daca l`ar citi si personajele princpipale ! Inca odata te felicit ,ultimele tale articole au inceput sa faca cu ochiul ochiului:)

  118. jimerino
    Asta e genial! :)
    ……………..
    alex
    pe 8 September 2008 9:12 am e
    ba fmm d rocker prost c curaj ratatule??c “forta” pocnitule pisha m as p articolele tale d rupt k toti ziaristii kre scriu k s aibe d o paine ina sa hal!!auzi si tu ins feroe o “forta” baaaaa RATATILOR mi e sila d articole d astea..p.s. doar inceputul l am citit si mi a ajuns;)

  119. Bun sa se inteleaga a fi rocker nu inseamna prostie,dobitocime asta in opinia mea ,pentru mine rockerul este o persoana care sfideaza genul popular al unei tari si isi doreste diferenta . Rocker= PERSOANA!

  120. Postasul de 47 de ani am auzit ca nu joaca, echipa postei din faroer a refuzat sa-i dea drumu la nationala avand in vedere ca federatia faroeza n-a platit inca despagubirile pentru accidentarea in urma careia i-a trebuit inlocuit soldul. Daca vedem ca nu merge treaba, la pauza cerem control antidoping, am auzit ca virgula carnea de foca contine substante interzise. Important e sa ne prezentam la meci, ca daca vom avea parte de un pilot la fel de dibace ca si internationalii nostri, e posibil sa ajungem in Groenlanda unde sa jucam un amical cu echipa locala, pe care-l vom castiga si vom lua toate cele 3 puncte, spre satisfactia lui lobont.

  121. pai cine rade ? articolul e foarte serios. real !
    echipa pastorita de gica popescu nu pierdea cu lituania de alaltaieri nici daca jucau toti cu infiltratii …

  122. Adriane, asta e un misto de 2 lei. Avem pretentii prea marii. Generatia lui Dobrin si a lui Hagi au fost de exceptie, si cam atat; nu reprezentam o tara cu traditie in fotbal, am lipsit de la o groaza de campionate mondiale. Avem pretentii exagerate penrtu ca am copilarit alaturi de generatia de aur, si ne-am imaginat capabili de a fi campioni mondiali. Eu cred ca inainte de a desconsidera orice echipa ar fi cazul sa te uiti si la evolutiile celorlalte grupe, de exemplu felul in care s-au calificat la europene din grupa lor Portugalia si Polonia. Ar fi cazul sa vezi ce rezultate au obtinut echipele mici in fata favoritelor in ultimii campanii de calificare. Am fost o exceptie norocoasa pentru ca nu am gresit de prea multe ori, crede-ma. asa ca ar trebui sa ne vedem lungul nasului iar jucatorii sa munceasca pentru fiecare meci

  123. eu sunt un optimist incurabil . sper sa jucam la fel de bine si in insule , si sa castigam maximum posibil , adica 1 punct . cred intr-o zi mai proasta a insularilor . ha,ha,ha !

  124. @alex, ala de mai sus…
    Tu esti prost la cap, bai, primitivule ? Ce naiba ai cu autorul ca-i roker ? Si daca o fi, ce?
    Si, daca nu-ti place cum scrie, nu mai citi! La cum scri tu, nici nu stii sa citesti, asta-i sigur!

    Du-te pe forumurile de frustrati…
    Mey!
    Am zis!

  125. Ati auzit ultima bomba ? Cica daca bati echipe precum Faroe, Luxemburg sau Malta, in loc de 3 puncte, ti se dau 6 !!! Extraordinar ! Deci sa nu mai plangem dupa cele trei puncte pierdute cu Lituania. Haideti, baieti, javre analfabete ce sunteti, malaci impotmoliti in propriile ghete ! Pe ei, sa le rupem capul ! Sa ne razbunam ! Putem si noi sa invingem pe cineva ! Acum e momentul ! Hai, nea Piti, barbugiu-bulangiu ce esti ! Fa o tactica ultraofensiva, sa-i anihilam din start. Pe ei, diavoli impielitati ce sunteti !

  126. barbugiul este inca la nationala datorita IM_BECILULUI de lupescu.care a semnat contractul “beton” inaintat de pi_TURCA (asta joaca nationala).1 000 000 de euro este necesar sa scapi de barbugiu.sunt ferm convins ca el de plecat nu pleaca,de buna voie.o fi el slab de minte,dar nici chiar asa…in alta ordine de idei,fara mutu nationala este in pom.si in final,o veste buna,o barca de pescari,toti jucatori in nationala insulei feroe se afla inca in larg,la 200 mile marine,si se pare ca nu se vor intoarce in timp pentru merciul cu romania!
    un alt titulari (sofer) insulei feroe NU A FOST INVOIT si nu va juca cu noi.cred ca in conditiile de fata invingem si cu nasu atacat si dragomir stilpul cooperativei.

  127. Deci cu Feroe jucam Miercuri? Nu va faceti griji, tot miercuri la Cern, Elvetia, se da drumul la un accelerator de particule care ar putea provoca aparitia unor gauri negre! Aceste gauri negre, care absorb materia si energia, se vor forma in special in poarta adversa… Vorba ceea (citat aproximativ”):
    „Simt ca Universul conspira in favoarea mea”!:)

  128. Romica Puceanu
    Nici nu mai stiu regulile. Nu ca le-as fi stiut vreodata …
    DAVIDIAN
    Si pe mine m-a intrigat zambetul lui Piturca. Era ceva de genul “daca e sa se aleaga praful, macar sa se aleaga de tot”.

  129. Ma bate gandul sa ma duc la meci si sa arunc cu bricheta in teren. O fi bine?
    Acu’ pe bune, mi-teama ca desteptii astia de la nationala se duc in Faroe si le umplu pescarilor poarta de goluri si apoi vin in fata presei din tara sa arate ce tari sunt…

  130. Nationala la Cluj
    Nimeni nu se dezice de nationala. Daca tie iti place asa, cu cutitul la os …
    gabi petre
    De acelasi lucru imi e si mie teama. Ca dupa 12-0 cu Faroe se va considera totul un vis urat si se va ajunge la “strategia” prezentata de “Nationala la Cluj” mai sus: “Cu Franta mai vedem noi”.

  131. …ma uitam pe TV din Phoenix, AZ si nu puteam sa cred ca ce vad e adevarat….unde este ambitia fotbalistului de alta data….nu mai vorbesc de mindria de a fi roman?

  132. E timpul ca fotbalistii romani sa citeasca declaratia basketbalistului James LeBron dula olimpiada…Reproduc…”am jucat in NBA la toate nivelurile, dar nimic nu a fost mai incintator decit sa joc pentru USA”….si aceasta o spune un jucator profesionist care cistiga mai mult decit toata echipa Romaniei la un loc….TREZITI-VA JUCATORI ROMANI…sau veti merge in Feroe doar la prins peste….ca fotbal am vazut ce stiti!

  133. Vechi sau noi rivale pe stadion Sustineti Timisoara, puterea e la noi suporterii nu la ei Sandu, Mitica sau sponsori(nu patroni pe palmares) de acolo incepe reconstructia fotbalului netional si de club, nu cu arbitraje davorabile nu asa a castigat Romania in anii de glorie

  134. Sau cum spunea uruguayanul Ruben Sosa inaintea Coppei del Mondo ’90, un reporter spunandu-i ca in tribune vor fi multi impresari de la marile cluburi din Europa: “Cand joc la nationala, joc pt. tara mea, nu ma pot gandi la bani…”

  135. Multumesc dl Georgescu pentru YouTube cu golurile anilor 70-80-90…..mi-au reaprins dorinta de a vedea fotbal de calitate…si atunci chiar nu ne interesa prea mult calificarile, dar vedeam cel putin fotbal de calitate….mie dor de driblingurile lui Dumitrache, de pasele lui Balaci, de golurile lui Hagi,….acum privesc nostalgic cum nu putem inscrie decit cu poarta goala si numai de la 2-3 metri….pacat

  136. Hey,pot spune ca m-a bine dispus acest articol,am ras in hohote,desi ca suporter al echipei nationale ,e un pic cam trist….totusi,cred ca s-a facut prea mult tam-tam pe marginea acestui meci cu Lituania….Dar inca odata,foarte mult umor ai mai Adriane…

  137. Adi, toata stima pentru ce scrii. Dar de ce ai scris Faroe in loc de Feroe? Nu prea imi vine sa cred ca a fost o eroare. Daca e ceva subliminal, nu m-am prins

  138. felicitari, am cautat cu disperare un articol care sa sesizeze penibilul campaniei “sa invingem in feroe” dusa de frf, piti si presa…ceva care creaza mobilizare, asteptari, emotie…si in final victoria, muncita, apreciata si care va face sa se uite dezastrul in care ne aflam. O strategie buna, ca dovada ca esti singurul care sesizeaza …pe mine chiar ma iau nervii, cum adica suntem obligati sa invingem in Feroe…nu eram oricum, data fiind diferenta de valoare? Astia chiar vor sa se scoata cu o amarata de victorie la feroe?

  139. Premiile Ioan Chirila ziceai mai sus?Vrei sa iei vreunul?Atunci,retine ca IoanChirila a fost cel mai serios dintre toti cronicarii de fotbal romani!Nu si-a permis absolut niciodata sa faca bascalie pentru a iesi in evidenta.Mai ales in asemenea situatii…

  140. sunt ferm convins ca el de plecat nu pleaca,de buna voie.o fi el slab de minte,dar nici chiar asa…in alta ordine de idei,fara mutu nationala este in pom.si in final,o veste buna,o barca de pescari,toti jucatori in nationala insulei feroe se afla inca in larg,la 200 mile marine,si se pare ca nu se vor intoarce in timp pentru merciul cu romania!

  141. SPRE SURPRINDEREA TA cHIAR O SA-I BATEM PE PESCARI, SI STII CE ARE SA SE INTAMPLE? CAND VOR AJUNGE ASTIA(FOTBLISTI CRED)PE AEROPORT LA bUCURESTI,NU VOR VORBI CU PRESA,SA LE DEA ASA PESTE”NAS CA NU AU AVUT INCREDERE IN FORTELE LOR,SI SPUN O MULTIME DE NEADEVARURI DESPRE EI,CARE VORBA AIA…..Cine-i Gica Popescu? si unde a jucat ca noi nu stim nimic de el! Mutu jegos caracter. S

  142. e a doua oara cand citesc pe blogul tau si pot spune ca m-am prapadit de ras…super tare!
    cat despre Petrecu, Popescu, ce facem? mergem cu niste tarani?..pai de ce a investit Mutu in lanturi, tuburi nazale etc?

  143. DE CE NU ANUNTATI CA PANA PE 15 TREBUIE SA AVETI 60% ACOPERIRE PE GSP TV SI CA SUNTETI NEVOITI SA DATI 2 OPTIUNI LA TELESPORT? OPTIUNEA 2 SI 4? V-ATI CAM ARS CU RDS-UL!!

  144. la facut misto suntem campioni mondiali. din pacate, la fotbal jucatorii echipei nationale fac misto ei singuri de ei!nici nu-i de mirare…la ce valori avem acolo!din pacate, sportivii astia de doi lei, alde tamas, lobont si mai stiu eu care, puteti sa-i puneti pe oricare ati vrea nu sunt constienti de deplina lor ratare in orice alt domeniu de activitate. de aia nici nu au facut eforturi sa -si dezvolte intelectul.articolul e super, dar, ei nu-l vor intelege!

  145. De ce te iei de d-l Georgescu? Nu observi ca e independent? Nu arunca cu pietre in el doar pt ca e colaborator al GSP`ului. Nu exista padure fara uscaciuni, si invers.
    Toate cele bune D-le Georgescu. Un prieten da pronostic 1-1 cu Insularii… Eu i-am zis sa fie serios… Nu cred ca o sa dam gol. Nu are cine. Poate Banel..daca joaca.

  146. Adriane, ai spus bine ca Insulele Faroe reprezinta o forta
    a fotbalului din Atlantic?! Poate a fotbalului disputat in apele
    oceanului Atlantic!
    Nu cred ca au nevoie de curaj baietii astia care joaca
    la nationala. Au nevoie de mult mai putin. De o revolta
    interioara prin care sa transeze definitiv problema valorii
    proprii pe care, voluntar sau nu, au tot amanat momentul
    sa o demonstreze.

  147. Foarte tare articolul.Eu nu inteleg de ce li se mai cere parerea dupa meci pentru ca oligofrenii spun acelasi lucru:”…balonul e rotund …in fotbal e posibil orice,…speram ca…,…se confirma inca odata ca nu mai exista echipe mici,…etc.”
    M-am saturat de retar…tii astea

  148. Articolul e bun si mobilizator pentru tricolori. Sincer, ma gandesc ca ar fi bun macar un 4-0 in Faroe, ca sa ne refacem golaverajul, dar m-as multumi si cu un 1-0.
    Am revazut acum cateva saptamani la emisiunea Replay de pe TVR2 meciul Franta-Romania din 94. Desi n-a fost unul din meciurile foarte bune ale noastre, se vedea ca jucatorii au clasa, pasau dintr-una aproape cu ochii inchisi si era o incantare sa-i urmaresti pe fotbalistii nostri. Jucatori precum Panduru si Ioan Timofte era rezerva in acea echipa, va dati seama ce valoare aveau titularii

  149. M-am saturat de retar..tii astea.
    Oligofr…nii, ne spun de fiecare data acelasi lucru…eu nu inteleg de ce li se mai cere parerea!
    “…in fotbal e posibil orice,..balonul e rotund,…nu mai exista echipe mici,…speram ca…etc”

  150. Mitică, Mitică, tu eşti de vină pentru toate eşecurile naţionalei… Nu pot s-imaginez, cum pizda masii poate sta un om, va Mitică în fruntea fotbalului românesc..?!

  151. Vom fi eroii europei in Feroe.
    Garantez asta. Toate site-urile de prestigiu din europa vor ovationa victoria grea dar superba a Romaniei. Sa nu fim rai…sanse sunt. Speranta moare la romani intotdeauna ultima. Vom trece de acesti “fotbalisti” si o sa ii intampinam pe eroii nostrii loa aeroport ca in vremurile de odinioara.
    Va mai amintiti?

  152. spumos articolul.ca de obicei.cred ca nici nu poate sa doarma ,,nea piti,,de atatea emotii cu un adversar atat de puternic ca feroede fapt,n-ar fi de ras.la valoarea lui ,,nea piti,,si un adversar ca pescarii astia sunt un adevarat pericol.n-ar fi mai simplu sa-i spunem ,,pa,,ca sa nu mai aiba atatea emotii?

  153. Jimerino
    Iata si locul 2.
    …………….
    cristighis
    pe 9 September 2008 11:59 am e
    SPRE SURPRINDEREA TA cHIAR O SA-I BATEM PE PESCARI, SI STII CE ARE SA SE INTAMPLE? CAND VOR AJUNGE ASTIA(FOTBLISTI CRED)PE AEROPORT LA bUCURESTI,NU VOR VORBI CU PRESA,SA LE DEA ASA PESTE”NAS CA NU AU AVUT INCREDERE IN FORTELE LOR,SI SPUN O MULTIME DE NEADEVARURI DESPRE EI,CARE VORBA AIA…..Cine-i Gica Popescu? si unde a jucat ca noi nu stim nimic de el! Mutu jegos caracter. S

  154. @ CIne nu are timp il invit sa evite comment-ul meu!

    Mai copii, nu ma pricep la Fotbal, dar @Adrian G & altii stiu ca eu, la pronosticul propus aici, pentru Euro 2008, am spus FERM:
    “Spania va juca in Finala si va castiga”!Am mai zis:
    “Alaturi de Croatia, dar am gafat cu asta!”

    O sa spuneti :”De unde am stiut”!
    Uite-asa…la un noroc, cum am facut, si la pescuit, candva, de ma invidiau pescarii din jur!
    I-am zis …”Universului” :
    “Stiu ca existi, dar arata-ti puterea! Ajuta-ma sa prind macar un peste” si….apoi, am zis:
    “Sa castige Spania!”
    Si mi-a aratat !

    De ce am vrut neaparat Spania?
    Asa….M-am gandit si eu:
    “Le-a dat paine la romani! Au mai scapat moldovenii, mai ales, de Foamnete, si datorita SPANIEI!”
    Si, uite-asa s-a aratat forta …”Universului”!( cum zicea Daniela Nane, pe la Ev. Zilei, candva! (@Adrian stie!)

    Acum, eu asta care n-am idee de Fotbal, ci numai de Spectacolul in sine, pe care il ofera si rezist sa-l savurez,
    eu ca sa fiu mama si nevasta “cu minte, cuminte si ascultatoare” cu Hobby-urile din familia mea, am tacut chitic si am acceptat, si “sonor” in sufragerie, si pumni in masa etc.!

    Imi amintesc, prin anii ’80, cand dadeam noi pe la facultate cu copilul nostru, era DOMLE “o pleiada de aur” la Universitatea din Craiova, ca nu stiai care e de plans !
    Toti, in marea majoritate, erau de premiat !
    Toti, in felul lor au facut ….ISTORIE ! EPOCA !”

    Unde sunt – ACUM – fotbalistii de alta data???
    Care n-aveau nici iahturi, nici vile de 1 mil. de euro., nici atatea fite etc.!UNDE ?

    Si atunci, ma intreb eu, ce comentarii pertinente ati scrie Dvs., cei care stiti si iubiti atat de mult fotbalul
    – daca ar mai fi activi acesti barbati minunati – ???
    Care au fost acestia? Ii stiti, cu siguranta ! Imediat ii voi enumera, cu teama sa nu fi uitat vreunul !
    Ii am pe o lista ingalbenita :
    1. Lung;
    2. Camataru;
    3. Balaci;
    4. Stefanescu;
    5. Deliu;
    6. Geolgau;
    7. Tilihoi;
    8. Ungureanu;
    9. Crisan;
    10.Velea;
    11. Negrila;
    12. Oblemenco
    13. unul de pe la noi, de la Cluj;
    14. s.a.
    Si, nu in ultimul rand, antrenorul Constantin Otet !!!????
    I-am cautat si i-am gasit in Agendutele alea mici, din acei ani!
    I-am invatat pe de rost ca sa-l las pe copil ( microbist infocat) sa invete !

    [ Imi cer scuze daca am exagerat cu ceva, dar un lucru e cert, daca vreti sa stiti ce mai sunt mamele si nevestele”respirabile” :
    ” sunt niste empatice si ascultatoare”, si daca e vorba de ceva ce nu le place si nici nu se pricep!]

    Cu mii de scuze ca v-am suparat, iarasi !

  155. @Adrian,

    [Sa nu-mi mai multumesti, ca de fiecare data!Nu vreau asta !]
    Stii ce idee mi-a venit, recitind articolul asta?
    Sa te angajezi “psiholog”( ca “antrenor” nu se poate) al echipei !Sa fii acolo, langa ei !!!

    Doamne, ce sfaturi superbe le-ai dat! Doamne, ce curaj! Doamne, cata psihoterapie ai facut!
    Bravo !
    [ Oare, ei te -or “citi”!????]

  156. Buna ziua.
    Facem si noi haz de necaz dupa ce am aflat ca trebuie sa ne temem si de Feroe.Si totusi,niciun meci nu e dinainte castigat,au vazut ai nostri cu Lituania cum e sa crezi ca simplul act de prezenta pe teren te poate face invingator.Dar de aici pana la a te teme pana si de Insulele Feroe e cale lunga.
    Am vazut ca la Gazeta ti-a fost pus articolul pe prima pagina a ziarului de azi.Iata ca ti-au recunoscut si ei,finalmente,valoarea!Cum te-ai simtit cand ai vazut asta?

  157. Propun ca toate articolele legate de echipa nationala sa fie scrise de acum inainte in acelasi stil. Ori asa, ori deloc. Pentru ca in afara de caterinca la adresa “tricolorilor”, paginile dedicate echipei nu pot fi umplute decit cu scandaluri, astfel ca eu prefer pamfletul in locul amenintarilor cu “de la briu in jos”. 1. Tactica nu exista, prin urmare un articol despre “tactica echipei nationale” e ca si cum s-ar face un reportaj despre pescarii la copca din desertul Gobi. 2. Strategie de reconstructie a echipei? Ne intoarcem la punctul 1. 3. Cronica serioasa de meci: “Praf, zero, nimic. Muriti!” Cu ce s-ar umple celelalte pagini? Cu nimic. Eu prefer pamfletul, dar nu m-ar deranja 3-4 file goale ca si prestatia nationalei, macar ar putea fi folosite in alte scopuri.

  158. eronat, georgescule. sunt 50000 de toti, cum ai vrea sa joace. nu ti se pare mai adecvat sa scriem despre ce am putea face, nu de cum sunt altii. vorbiti mereu ca trebuie sa tratam cu respectul cuvenit orice adversar, ca trebuie sa ramanem montati si tu te gandesti sa ironizezi pe altii. opinia ta e o mare prostie, ba chiar una imensa. dc ai vrut sa faci ceva comic, nu ti/a iesit. cum nu iti iesea nici in evz. “jurnalistul anului” – vai de capul nostru.

  159. tare articolul =))))
    facem haz de necaz dar asta e
    cat despre ratatii astia…………..no comment
    tirul pe ei si spuneti tot ce stiti acum sa vada lumea ce panarame is in realitate >:)

  160. Fabulos articolul! Si perfect adevarat… nu m-am uitat la meciul cu Lituania pentru ca… am uitat de el… insa am fost la curent cu scorul… ceea ce ma face sa sper la un egal cu Insulele Feroe… asta daca nu cumva vreunul din jucatori aluneca pe un scuipat si ne da arbitrul 11 metri… dara daca Mutu nu joaca, cine il rateaza?

  161. foarte bun articolul, poate ca un ardei iute infipt acolo unde trebuie ii va trezi pe tricolori la realitate,sa constientizeze cat de mare este distanta intre vedetismul afisat de multi dintre ei si posibilitatile lor reale; cat despre postasii, bucatarii si frizerii din echipa”ferocilor” din Atlantic ,sper ca nu ne vor scufunda de tot Titanicul nostru jigarit, ramas cu sechele dupa abordajul nemilos pe care ni l-au aplicat acei lipsiti de scrupule lituanieni.

  162. Dupa acest 3-0 de la Cluj, iata care sunt vinovatii dupa parerea mea:
    -amarata aia de tribuna a doua, ca daca nu era ea ,curentii de aer bine cunoscuti care se formeaza sub Dealul Feleacului, ar fi deviat cu siguranta stachiile ilustilor necunoscuti din Lituania si probabil la-r fi facut pe numitul Gabriel Tamas mai responsabil, adica sa stranga picioarele ca sa nu-l traga curentu pe bunul lui prieten Lobby ma -ntelegi.
    -clima umeda de acolo-ca a zis el nea Pitzi sa vina de luni da’ n-au putut alde Nasu’-care ii indeamna pe fotbalisti la datu’ cu pietre si/sau flegme decat la o pasa mai a catarii ca sa nu mai zicem de goluri(unu in patru meciuri!!!!!!!!!).
    -Adi Mutu, ca daca era baiat cuminte si nu il supara pe nea Gigi, poate ca nu se reaccidenta,ce pe el il fac 75.000 de euro.
    -Soarta,Horoscopu, Mama Omida sau mai stiu eu ce il face pe numitul Cocis Razvan sa fie atat de modest in exprimare ca sa nu zic amator.Apropo, cea mai mare performanta cu care se lauda individu’-pe care nea Pitzi il iubeste mai mult decat pe Alex al lui, ca prea il foloseste la greu- e amarata aia de pasa de la calcaiul lui Mutu din meciul cu Cehia. Cam putin tinere.
    Lista ar putea continua,dar cand intalnesti astfel de super puteri-aici intra si Faeroe-nimic nu e simplu.A ,ba da nea Pitzi, uite un lucru foarte simplu… un PIX, o FOAIE si …..LASA-NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE,LASA-NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

  163. Nici cu astia micii nu mie frica , ce ei sunt mai prosti…., daca tot se poarta 0-3 au aratat si ei ca se poate.
    Vai mama noastra de neam de fotbalisti super tehnici

  164. Eu sunt optimist si aproape ca as risca 2-3 EUR la o casa de pariuri ca nu pierdem in Insulele Oilor.
    In fond sa nu uitam ca au si ei problemele lor, de cativa ani buni trec printr-un proces de intinerire… nu mai avem noi “Generatia de Aur” dar nici ei nu mai sunt de speriat ca pe vremea cand un Kanttspyrnufelag facea furori in Europa.

    Insa ca sa mergem la sigur si sa ne refacem golaveraju’ stricat de neamu’ ala de baschetbalisti ar trebui sa avem la indemana un “Plan B”…
    Bunaoara spunea cineva ca selectioneru’ i-a asezat aiurea in teren contra Lituaniei. Subscriu. Eu unul l-as scoate pe Tamas din primul 11 si l-as trimite pe banca de rezerve. Ba chiar cativa metri mai in spate, in tribuna carevasazica, avand insa grija sa-l dotez cu vreo cateva brichete. Baiatul si-a facut mana la Cluj si pare in forma… prin urmare cred ca din 5-6 incercari nimereste macar tusieru’. Iar o injuratura-doua in limba Føroyskt… nu tre’ sa fii academicianu’ lu’ peste ca s-o inveti. Asta, cu un metodist bun, se poate exersa si aprofunda la sedinta tehnica dinaintea partidei iar Gabi pare sa aibe aplicatie pentru asa ceva. Numa’ de nu l-ar trada accentu’…
    Dar instalatia de nocturna? Oare ar fi o asa mare coincidenta sa se strice tocmai cand e mai mare nevoie de ea? Altfel pun pariu ca aia nu au electrogenerator! Si daca au… poate “se defecteaza” si ala. Da’ daca avem ghinion si nu “se defecteaza”? Atunci vom ramane doar cu leitmotivul: “Dumnezeu n-a fost roman!”

  165. Kanttspyrnufelag = denumirea damboviteana pentru Knattspyrnufelag

    … Doamne ce vremuri! Ce pereche de crapi chinezesti adusese cetateanu’ ala in trbuna! Oare unde i-o fi prins?

  166. Haideti, dle Georgescu, nu mai fiti ironic! Pai ce, e usor sa joci cu galacticii de la Feroe, mai ales dupa onorabila infringere cu supergalacticii lituanieni? Hai Feroe!

  167. TARE ARTICOL!!!!!!!!!! VOR AVEA MULT DE MUNCA AI NOSTRI K SA LE DEGAJEZE MINGILE IN OCEAN SI SA BATEM CU 3-0=)))))))))))))))

  168. CUM SA URAM CURAJ LA UN MECI CU INSULELE FEROE???? FRATILOR NE’AM DISTRUS CHIAR INTR-UN ASEMENEA HAL…. ADIK VREM SA TRECEM DE GRUPELE CL AVEM 7 ECHIPE IN CUPELE EUROPENE.. SI NU AVEM CURAJ SI PUTINTA SA INVINGEM FEROE….NU-MI VINE SA CRED CA SE PUNE PROBLEMA SA PIERDEM ACEST MECI….

  169. AG draga, ai vazut ca am avut dreptate???
    Am castigat chinuit cu Feroe,
    si acum niciunu nici macar nu-si pune problema sa plece!
    Sau macar sa isi recunoasca vreo vina.
    Sau ca ar trebui sa schimbe ceva….
    Piturca se declara antrenor pe viata!!!
    Sandu se declara presedinte pe viata!!!
    Recunosti ca era mai bine sa pierdem?
    Recunosti ca nu avem nici o sansa de calificare cu asemenea indivizi?
    Ti-a placut Clujul cu Roma? Au jucat fotbal.
    Pentru ca joaca liber.
    Sandu, Piturca etc. nu sunt liberi. Sunt legati de tot felul de gainarii
    pe care le-au facut, toti, si acum tin unu de altul, ca nu cumva,
    daca pica unu sa se darame toti.
    Eu voi tine cu adversarii pana cand pleaca astia.
    Oricum, nu simt ca e nationala romanilor acum.